Forsikringsfoto

Arbejdet som professionel fotograf er fyldt med diversitet og tillidsfulde opgaver. 

Jeg er personligt, som fotograf, meget stolt af at have dækket en speciel niche inden for min branche siden 2001.

I den anledning har jeg, siden jeg selv stiftede bekendtskab med dette, arbejdet autoritært og specialiseret med billeder til forsikringsselskaber af vansir og skader. 

Det er en stor tillidssag. 

Det, at jeg selv har gennemgået processen efter en voldsom trafikulykke, har givet mig et klart billede af hvad der virkelig betyder noget i sådanne en situation. 

Det er derfor med en erfaren partner ved din side, jeg kan hjælpe dig igennem processen. 

Det er ikke svært for mig at leve mig ind i din situation, og have forståelse for de ar du har på krop og sjæl. Hos mig vil du være i gode hænder, både i relation til korrekte forsikringsbilleder, og det efterfølgende arbejde med at sende og tekste de dokumenterende billeder til forsikringsselskaberne, advokater eller Arbejdsmarkedets Erhvervs forsikring. Alle mine billeder lever fuldstændigt op til de retningslinjer og krav der er fremlagt af Arbejdsmarkedets Erhvervs forsikring og forsikrings assurandører. 

Billederne bliver taget i mit studie på Østerbro. Til en fast pris. Hvor det tager den tid, og der medfølger alle de billeder der er behov for til den rette dokumentation.

Jeg varetager billeddokumentation i relation til:

Ulykker, skader og vansir for private og forsikringsselskaber.

Bestil tid til fotografering på: tlf. +45 28 14 12 12 eller info@tass.dk 

Jeg vil hermed benytte lejligheden, til at takke alle dem, der allerede har udvist stor tillid og ladet mig varetage deres billededokumentation.  Jeg husker hver og en sag og har fulgt alle til dørs. 

Tak for tilliden samt muligheden for at rådgive og bruge mine egne hårdt tjente erfaringer.

Skærmbillede 2020-01-12 kl. 09.06.14.png